QUI SOM

El grup

Als diferents membres del grup Cabotatge Havaneres els uneix l'entusiasme per la música i el desig de fer arribar al públic el resultat d’un treball que, tot i ser molt quotidià, no deixa de ser menys apassionant.

Els agrada cantar i sentir com el públic gaudeix de la seva música i d'unes tradició molt arrelades al territori català, el cant de les havaneres i les cançons de taverna.

Per aquest motiu el repertori del grup està basat en havaneres cantades tant en català com en castellà, valsets, cançó de taverna i algunes peces que adaptem especialment per a cada esdeveniment.

Cabotatge fa referència a aquella navegació que, sense deixar mai de vista la costa, pren de referència els caps. És a dir, navegar de cap a cap sense allunyar-se de la costa.

Antigament, i quan allunyar-se mar endins era un perill per la manca d’aparells d’orientació, era la manera més segura de viatjar per mar. Però calia vigilar amb els esculls i seguir les rutes de navegació que estaven cartografiades.

Aquesta manera antiga de fer vol ser la nostra filosofia. Anirem on les veles de la música ens porti. Portarem la brisa marina, el caliu mariner i, sobretot, esperem una navegació tranquil·la que ens dirigeixi cap a un auditori amant de la música i que ens marqui les rutes a seguir en tot moment.

Així, arribarem a bon port!

Publicar un comentario

GALERIA DE IMATGES

© Cabotatge. Design by Creativa Insitu.