NOTICIES

CANTADA D'HAVANERES A CAN GIBERT DEL PLA. GIRONA
Cantada d'havaneres a la Festa del barri gironí de Can Gibert del Pla amb degustació de cremat i una entusiasta rebuda per part del públic assistent.XXIII CANTADA INTERNACIONAL D'HAVANERES A ELNE

Cantada d'havaneres amb els grups L'Empordanet,Cabotatge,L'Espingari,Boira i Peix Fregit.
Organitzat per l'Associació ELNAVUI.
A les 21h va començar la festa amb havaneres I cremat. Gran participació del públic.


FESTA MAJOR DEL BARRI DE LA VILA OLÍMPICA DE BARCELONA

Cantada d'havaneres amb els grups Cabotatge, Barcarola i Xarxa.
A les 21h va començar la festa amb havaneres, sardines, cremat i que va acabar amb uns espectulars castell de focs.2ona FESTA DE L'ANXOVA A COTLLIURE.

A les 12h del migdia vàrem rebre les barques de vela llatina que simulaven l'arribada dels pescadors amb l'anxova.
A les 18h es va fer la Cantada al port.

35ena CANTADA D'HAVANERES AL PARC DE L'AGULLA A MANRESA. DIA 8 DE SETEMBRE.

Organitzat per l'agrupació Cultural del Bages, es va fer la tradicional cantada d'havaneres al Parc de l'Agulla a Manresa. Dinou grups varen participar a la 35ena edició.

Cabotatge és el tercer any consecutiu que hi participa.

Moltes havaneres, rom cremat,danses amb l'esbart manresà a ritme de "Vestida de nit", bon ambient, gran participació i sopar de germanor amb una fideuà i bons postres.

Felicitem al grup d'havaneres manresà Cor de Catalunya en el seu 25 aniversari.


IV CANTADA D'HAVANERES DE LA FESTA PETITA DE BLANES. DIA 21 D'AGOST.
En el banc dels músics dels Passeig de Mar de Blanes, es va fer la IV edició de la cantada d'havaneres dels copatrons de Blanes.

En aquesta edició amb el grup Cabotatge Havaneres, el grup Peix Fregit i la participació especial de la soprano Alba Ortega Monasterio, neta del compositor Josep Lluis Ortega Monasterio, que aquest any se celebra el centenari del seu naixement.

Un nombrós públic, entregat va seguir les actuacions i al final va gaudir d'un bon cremat.


CANTADA D'HAVANERES AL CLUB VELA DE BLANES. DIA 18 D'AGOST

Amb motiu del 75è aniversari del Club de Vela Blanes, es va fer la cantada al restaurant del Club amb cremat a la mitja part i forta participació dels socis del club.


CANTADA D'HAVANERES A NAVATA. DIA 15 D'AGOST

Organitzat per l'ajuntament de Navata, Cabotatge va cantar en la tradicional cantada que es fa a mitjans d'agost.

Molta participació de veïns i d'amics i a mitja part un bon cremat.


FESTA A SANT MIQUEL D'ARO. DIA 11 D'AGOST


Organitzat per l'associació de propietaris de Sant Miquel d'Aro, es va fer la cantada en el marc incomparable de les instal·lacions de la piscina de la urbanització.

Després del sopar, va començar la cantada amb el cremat inclòs amb una nit especial per el cant de taverna.


FESTA A L'ERMITA DE LES ALEGRIES. LLORET DE MAR. DIA 5 D'AGOST

Per causa de la pluja, el dia 13 de maig no varem poder cantar a l'aplec de Les Alegries. La Junta va decidir aplaçar la cantada al dia 5 d'agost.

En un marc incomparable, com és l'entorn de l'ermita de Les Alegries, amb una notable afluència de públic, varem interpretar el repertori de Cabotatge amb un públic carinyós i entregat. A la mitja part hi va haver un extraordinari cremat per tothom-


FESTA PRIVADA. LLORET DE MAR DIA 28 DE JULIOL DE 2018
El dia 28 de juliol, Cabotatge va fer una actuació en el marc d'una festa privada amb famílies de l'entorn del Club Futbol Barcelona amb cremat de rom i al final de la cantada tots plegats varem cantar l'himne del Barça.FESTA DEL BARRI DE CAN GIBERT DEL PLA. GIRONA. DIA 14 DE JULIOL DE 2018El dia 14 de juliol, varem actuar en les Festes del barri de Can Gibert del Pla col:laborant amb l'associació de Veïns per promoure la música tradicional a tots els barris de Girona.FESTA DEL BARRI DE SANT ANDREU. TORDERA. DIA 23 DE JUNY, BERBENA DE SANT JOAN!

Varem passar la berbena de Sant Joan a la Festa del barri de Sant Andreu de Tordera.

Sardinada, havaneres, cremat i gran participació.

Bona berbena de Sant Joan!


VIU LA MÚSICA.GIRONA. DIA 21 DE JUNY
Dins els actes organitzats en el Dia Internacional de la Música, Cabotatge Havaneres va interpretar havaneres ivalssets dins Viu la Música a Girona.


FESTA DELS AMERICANOS. LLORET DE MAR. DIA 17 DE JUNY
Dins del marc de la festa del Americanos a Lloret de Mar, el grup Cabotatge Havaneres va interpretar un repertori amb havaneres tradicionals i havaneres harmonitzades.


FESTA DEL BARRI DEL S'AUGUER (BARRI DELS PESCADORS). BLANES. DIA 16 DE JUNY
Cantada d'havaneres a les Festes del barri del S'Auguer, barri dels pescadors, a Blanes amb l'objectiu de recuperar aquesta tradicional cantada que s'havia deixat de fer, feia uns quants anys.

Els membres de l'organització varen preparar un bon cremat i que va compartir el nombrós i participatiu públic assistent.


FESTA DEL BARRI DE LLEFIÀ. BADALONA

Cantada d'havaneres a les Festes del barri de Llefià de Badalona. Els membres de l'organització varen preparar un bon cremat i que va compartir el nombrós i participatiu públic assistent.50 ANIVERSARI DE CÀRITAS AL TEATRE DE BLANES. DIA 9 DE JUNY.
En el teatre de Blanes, celebració del 50è aniversari de Càritas amb la participació del grup Cabotatge, la Coral de la parròquia Santa Maria i l'Esbart dansaire de Blanes.Un emotiu acte.


BIBLIOTECA COMARCAL BLANES. DIA 8 DE JUNY DE 2018

Dins dels actes organitzats amb motiu de la Setmana del Mar i el Dia Mundial dels Oceans, Cabotatge va fer la tradicional cantada d'havaneres,al pati de la Magnòlia de la Biblioteca amb un cremat de rom.


XXIX CANTADA D'HAVANERES A LES FONTS DE MONTJUÏC. DIA 2 DE JUNY DE 2018
En el meravellós entorn de les Fonts de Montjuïc, XXIX Cantada d'havaneres organitzat per l'agrupació Folk Montjuïc.

El grup Cabotatge i altres grups varen fer participar al nombrós públic, cantant un munt d'havaneres entranyables.

.

FESTA DELS BARRIS DELS PINS I LA PLANTERA A BLANES.
A l'embalat de les Festes dels Pins i de La Plantera, tradicional cantada de cant de taverna i d'havaneres amb un bon rom cremat i com sempre amb un gran ambient.


HAVANERES A ARDALES. DIES 17,18 I 19 DE MAIG DE 2018.

Convidats per l'Associació blanenca d'Ardales vàrem tenir el goig de participar en l'agermanament Ardales i Blanes.

Van ser tres actuacions en terres malaguenyes: Cuevas del Becerro, Arroyo de la Miel i Ardales.

Gran acollida, entranyable amistat i molt bona convivència entre tots.

Cabotatge agraeix públicament la invitació per part de l'associació d'Ardales i de l'Ajuntament d'Ardales i la seva alcaldesa Mª del Mar González.


CANTADA 6 DE MAIG A LES FESTES DE L'EIXAMPLE GIRONA.

Cantada d'havaneres habitual a les Festes de l'Eixample de Girona, amb un bon cremat fet pels membres de l'Associació de Veïns i la participació entusiasta del públic.CANTADA 17 DE FEBRER A LA BELLA LOLA DE MONT-RAS.Una vegada més Cabotatge amb el Paco i la Pepi hem participat en una vetllada d'havaneres a la Bella Lola i acompanyats de bons amics.CANTADA 21 DE GENER A SANT GENÍS DE PALAFOLLS.El diumenge dia 21 de gener de 2018 vàrem cantar a la Festa de Sant Sebastià a Sant Genís de Palafolls.

L'organització va anar a càrrec de l'Associació de Veïns.


CANTADA 11 DE SETEMBRE A SANTA SUSANNA.

Dilluns dia 11 de setembre vàrem celebrar la Cantada a la Plaça de Catalunya de Santa Susanna(Maresme)

Un acte solemne de la Diada Nacional de Catalunya. amb la Cantada d'havaneres i al final tots plegats varem cantar Els Segadors . Es va completar l'acte amb la ballada de sardanes a càrrec de la Principal de Cassà.

Un bon pa amb tomata amb pernil i un bon xampany , que tothom va poder compartir, va ser el toc final dels actes organitzats per l'Ajuntament de la població.


CANTADA DELS ACTES DE "LA DIADA A BLANES"

Divendres dia 8 de Setembre es van iniciar el actes de l,11 de setembre, organitzats per el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Blanes, es va fer la Cantada d'Havaneres amb els grup: Cabotatge Havaneres i L'Espingari. A la part final varem tenir el goig que cantes amb nosaltres l'amic Albert Ros i Coll. Amb Els Segadors es va cloure una emocionant vetllada.. I amb un bon cremat per tots els assistents .


CANTADA CLUB DE VELA BLANES
Dilluns 14 d'agost de 2017 a les 22,30h a la terrassa del Restaurant del Club de Vela vàrem participar a la tradicional cantada que anualment es celebra pels socis de l'entitat i públic en general.

En aquesta ocasió en Ferran i l'Anna ens van preparar un bon cremat.


CANTADA A ALTAFULLA
Diumenge dia 6 d'agost a partir de les 22 hores, gran cantada d'havaneres a la seva XVII edició. La organització ha estat a càrrec de la regidoria de cultura de l'ajuntament d'Altafulla i la direcció a càrrec de Xavier Pardina.

Els grups que hi varen participar: Vent Fort, Serra de Marina i Cabotatge.

Més d'un miler de persones varen poder gaudir de les havaneres que es van cantar i a la cloenda es va degustar un bon cremat. Moltes felicitats a l'organització!!! Ho varem passar molt bé!!!


CANTADA A SA CALETA DE LLORET DE MAR
Dimarts dia 25 de juliol a la Festa Major de Lloret de Mar, a les 22,30 hores a Sa Caleta es va fer la tradicional Cantada d'havaneres amb els grups: CABOTATGE i PORT BO.

Amb molt nombrós públic assistent la vetlla va completar a la mitja part amb el Cremat fet pels membres de "Xino Xano" que van fer les delícies dels assistents.


CANTADA A CAN GIBERT DEL PLA, GIRONA
Dissabte dia 15 de juliol, amb molta participació de les associacions del barri de Can Gibert del Pla de Girona, varem actuar a les 18 h. a la plaça Gran del barri.

És la primera vegada que en aquest barri es fan havaneres i la resposta va ser molt positiva.

Felicitem la tasca que està fent d'atenció a la diversitat l'associació de veïns del barri.


CANTADA INTERNACIONAL D'HAVANERES D'ELNE
Dissabte dia 8 es va fer la Cantada d'Elne amb els grups: Arrels de la Terra Ferma, Barca de Mitjana, Veles i Vents, Indira Morató i Cabotatge.

Amb una molt bona organització i participació de molt voluntaris, el nombrós públic assistent va poder gaudir d'una bona cantada d'havaneres molt dinàmica i de qualitat.

En acabar el públic assistent va prendre un bon cremat preparat per en Ferran, la Cuqui i en Marc de Blanes.

Agraïm l'empenta d'en Sisquet Princip, en Marcel i molts altres membres de l'associació catalana, per la seva tasca per mantenir les tradicions populars catalanes.


FESTA DEL BARRI DE SANT ANDREU DE TORDERA
Diumenge dia 25 de juny a les 21 hores a la pista poliesportiva del Barri de Sant Andreu de Tordera varem participar amb la Cantada amb un púlic molt agraït i un bon Cremat fet per membres de l'AA.VV.

Cada cop que hi anem ho passem molt bé.


FESTA MAJOR DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE DE MARTORELL
Dissabte dia 24 de juny a les 19 hores varem fer una mol bonica cantada al Barri del Pont del Diable de Martorell. Després dels jocs tradicionals per la mainada, desprès es va donar pas a la cantada molt participativa.

Al final va cantar amb nosaltres el company Isidre Prats de Marina Musical.


FESTA DE REVETLLA DE SANT JOAN A L'ALBERT
Divendres dia 23 de juny a les 17,00 hores. Cantada d'havaneres a la Residència Albert de Tordera.

Amb coca de Sant Joan i molt animats hem cantant tots plegats havaneres populars.

Una bona estona de felicitat!!!


FESTA FI DE CURS DE L'ESCOLA NAPOLEÓ SOLIVA, BLANES
Dimecres 21 de juny dins la Festa de fi de curs de l'escola Napoleó Soliva de Blanes, varem participar com a membres del Taller d'havaneres de Blanes a l'acta de cloenda del curs 2016-17 cantant amb els alumnes que varen participar durant el curs en "Blanes canta al Mar".

Agraïm a l'escola la seva acollida i la participació d'en César, mestre de música, que ens va acompanyar amb la seva música.


FESTA DELS AMERICANOS A LLORET DE MAR
Diumenge 18 de juny varem participar a la Cantada del migdia davant de la reproducció de la Floridita.

Varem cantar havaneres cubanes del segle XIX.

Varem tenir un doble acolliment molt càlid: per una part, el públic entusiasta i per l'altra, la forta calor d'aquell dia que combinava amb l'esplendor de la fira fent recordar els països tropicals d'on prové l'havanera.

CANTADA FINAL DE "BLANES CANTA AL MAR"

Divendres 9 de juny davant de la Biblioteca Comarcal de Blanes, els membres de Cabotatge i en Ferran Pujades com a membres del Taller d'havaneres de Blanes varem organitzar la Cantada de cloenda del "Blanes canta al mar" amb la participació de més de 400 alumnes de les diferents escoles de Primària i Educació Especial de la vila.

Agraïm als equips docents de les escoles: Pinya de Rosa, Cor de Maria, Quatre Vents, Mossèn Joan Batlle, Joaquim Ruyra, Sa Forcanera, Ventijol, Carles Faust, Napoleó Soliva i a la Regiduria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Blanes per patrocinar l'activitat.

El moment emotiu de l'acte va estar la participació al final del nostre llop de mar, Albert Ros.

També agrair el suport de TV3, del programa "La Taverna" de Ràdio Blanes i de Televisió de Girona.


BIBLIOTECA COMARCAL DE BLANES / DIA MUNDIAL DELS OCEANSDivendres 9 de juny i dins dels actes del dia Mundial dels Oceans, varem fer la tradicional cantada a la Biblioteca Comarcal de Blanes acompanyats d'un bon cremat fet per en Ferran Pujades.

Felicitem a la Biblioteca per la organització de la Setmana del Mar i agraïm el suport de la Taverna de l'Esteve i especialment del nostre gran amic Albert Ros.

FESTA DELS BARRIS PINS I PLANTERA DE BLANES
Diumenge 28 de maig amb gran assistència de públic varem gaudir de la Festa que conjuntament varen organitzar els barris del Pins i de La Plantera a Blanes.

Va ser una meravellosa cantada dins un extraordinari embalat i un ampli escenari. Felicitats a la organització de la festa!!!!


FESTA DE LA VELLESA A VILAMANISCLE

Diumenge 21 de maig a la sala polivalent de Vilamaniscle (Alt Empordà), varem participar al dinar popular i a la tradicional cantada d'havaneres per la Gent Gran.


TOTSOMPOPS A COLERADissabte 20 de maig, varem debutar a les tradicionals cantades que organitzen en Joan i la Carme a l'hostal Totsompops de Colera a l'Empordà.

Sopar,amics, havaneres, cremat i bon vi de l'Alt Empordà, una nit inoblidable!!!


FESTA DE L'EIXAMPLE A GIRONA

Dissabte 6 de maig, Cabotatge varem tenir el goig de tornar a participar a la tradicional Cantada al C/ de la Creu de Girona. A la foto veureu els artesans fent un molt bon cremat!!!


CANTADA A LA BELLA LOLADissabte 29 d'Abril, varem cantar a la Bella Lola de Mont-ràs acompanyats amb els amics de l'havanera i membres del Taller de Blanes.

CABOTATGE AMB LA DONA
Avui diumenge dia 5 de març, el grup Cabotatge ha participat en l'acte "Dones, Havaneres i Versos", organitzat per l'associació en defensa de la dona "Aurora" en el teatre de Lloret de Mar.

CABOTATGE I BERGANTÍ A LA FESTA PETITA DE BLANES
A la Festa dels Copatrons de Blanes, anomenada Festa Petita, el dia 21 d'agost es va fer la cantada al Banc de Músics al Passeig de Mar, a partir de les 21 hores.

Els grups que hi van participar, com amfitrió el Grup Cabotatge i com a Grup convidat els Bergantí de Malgrat de Mar.

Molta gent va gaudir d'aquesta vetllada de cant de taverna i havaneres i en acabar la gent de la Comissió de Festes va organitzar un cremat per tothom.


L'HOSPITALET DE L'INFANT LA CANTADA DE SANT ROC
Convidats pel Grup Vent Fort, varem participar conjuntament a la cantada de cloenda de les Festes de Sant Roca L'Hospitalet de L'Infant.

A l'escenari recentment inaugurat que porta el nom de Na Montserrat Sotero, Amb una nit esplèndida amb la plaça ´plena de veïns i estiuejants, Cabotatge varem tenir el privilegi d'estrenar una havanera rumba del gran Mestre i component del Grup Vent Fort Xavier Pardina.

LA FESTA DE CAN BRUNO A BLANES

Un anys més el Restaurant Can Bruno, que dona nom aquest paratge blanenc.


Va organitzar les festes i a la terrassa que estava molt plena de comensals, hi va cantar el Grup Cabotatge.


Amb molt suport del públic i amics del programa La Taverna de Ràdio Blanes varem cantar una part del repertori.


LA CANTADA A LA PLAÇA DEL CUL DE LA LLEONA A GIRONA

l'Associació de Veïns i Comerciants del Barri de Sant Feliu de Girona ens va convidar a participar a la seva festa del Barri.

En el marc incomparable de la Plaça de Sant Fèlix vora el riu i el monument del "cul de la lleona", Les nostres cançons van animar el darrer acte de les seves festes, animant als veïns i nombrosos visitants. Sota la impressionant façana de l'Església de Sant Fèlix.


LA CANTADA DEL BARRI DEL PORT DE BLANESAra passem al dia 9 de juliol de 2016 a la Festa del Barri de Sant Antoni del Port de Blanes

Organitzat per la seva AA VV del Port varen poder gaudir d'una cantada d'havaneres amb Cabotatge, amb un públic entregat i participatiu.

Podríem dir una cantada crepuscular, doncs al só de les havaneres, amb una vista espectacular de la badia, el dia anava minvant fins a la negre nit al ritme de la Bella Lola amb els veïns a l'escenari.

XXè FESTIVAL INTERNACIONAL D'HAVANERES A ELNADia 2 de juliol de 2016 organitzat com sempre amb traça i experiència per en Francesc Princip es celebrà la vintena edició del Festival d'havaneres d'Elna.

El grup amfitrió Veus de l'Estany va obrir el certamen on també i van participar, Cabotatge, L'Espingari, Voramar, Taverna i Boira.

Amb la participació del Taller d'Havaneres de Blanes en preparar i repartir un gran Cremat.

Festes del barri Sant Andreu. TorderaEl dia 26 de Juny i en les Festes del barri de Sant Andreu de Tordera, gran cantada d'havaneres amb sopar i cremat per a tothom.

Un públic molt participatiu ens va acompanyar tota la vetllada i des de l'escenari escoltàvem com cantaven quasi totes les peces. Un plaer pels sentit amb gent tant trempada!!!

"Sons a cau d'orella".Un plaer visitar Ràdio L'Escala i passar una bona estona en companyia d'en Joan Bruguers dirigint en el programa "Sons a cau d'orella" programa dedicat al mon de l'havanera i el cant de taverna.

Varem cantar en directe i amb peces de la maqueta de promoció que tenim enregistrada.

Dia de la Música a Girona.El grup Cabotatge va participar en els actes que es varen organitzar a Girona, el 21 de juny, en la dia de la Música organitzat per l'Ajuntament de la ciutat.

Sota el nom " Viu 21 música" i en l'escenari de la Plaça Mercaders, varem interpretar una mostra del nostre repertori.

Va ser molt ben acollit per part del públic assistent.

Dia Mundial dels Oceans.Cada any la Biblioteca Comarcal a Blanes organitza la Setmana del Mar. Concretament el dia 10 de juny de 2016 un dels actes va ser la celebració del Dia Mundial dels Oceans.

El grup Cabotatge hi va participar amb una cantada d'havaneres amb rom cremat que va acollir a molta gent,.


Cabotatge "A Punt de Solfa" amb en Francesc Sánchez Carcassés.

El dia 25 de maig varem participar en el programa "A Punt de Solfa" de Fem Ràdio Girona.

Sota la direcció de Francesc Sánchez Carcassés, ens va sorprendre amb el guió extraordinàriament preparat que duia. Va fer un repàs de la trajectòria musical del quatre components del grup, tot acompanyat d'una distesa conversa sobre els projectes de futur.

Es van combinar interpretacions en directe i cançons de la maqueta produïda per Cabotatge.


"Festa Major del barri dels Pins de Blanes

El diumenge 22 de maig varem celebrar la cantada d'havaneres.Era l'acte de cloenda de les Festes de Primavera. A la mitja part es va servir el cremat per a tots els assistents.

La Bella Lola i El meu Avi va tancar la cantada amb gran participació dels assistents."Blanes canta al Mar" al Teatre Municipal

El diumenge 15 de maig i dins la programació de "Blanes canta al Mar" organitzat per l'equip del programa La Taverna de Ràdio Blanes, el grup d'havaneres Cabotatge va participar cantant "Vaixell de Grècia", "Habaneras de Cádiz" i "El canó de Palamós". El mestre Xavier Pardina va dirigir la "Bella Lola" i "El meu avi" cantades per totes les entitats i el nombrós públic assistent.Cantada a Lloret de Mar. Hotel Oasis

El dia 11 de maig, el grup Cabotatge va actuar a l'Hotel Oasis de Lloret de Mar convidats per l'Associació de Jubilats de la ONCE. Amb un públic molt participatiu, es varen cantar havaneres, cançons de taverna i es va gaudir d'un bon cremat.Cantada a Girona

Amb motiu de la Festa Major del barri gironí de l'Eixample, el grup Cabotatge va fer la cantada d'havaneres al c/ de la Creu. L'esdeveniment coincidia amb el "Girona Temps de Flors". A la mitja part es va servir un bon cremat i tots junts,públic i cantaires vàrem gaudir d'una entranyable vetllada de cant de taverna.
Exposició del Blanes canta al mar

Del 6 al 14 de maig a la sala d'exposicions García Tornel al Carrer Ample, el programa La Taverna de Ràdio Blanes organitza un espai entorna a la història de l'havanera segons la Fundació Ernest Morató de Calella de Palafurgell i La visió entorn al món de l'havanera de la foto periodista Irene López.
Cabotatge canta a La Bella Lola

El dissabte dia 30 d'abril Cabotatge Havaneres debutà a la catedral de l'havanera. La Pepi i en Paco ens van donar una bona oportunitat i la vam aprofitar delitant el public assistent amb una bona cantada de taverna.
Disc promocional de Cabotatge

A primers d'abril vàrem editar la nostra primera maqueta.

Havanera, cançó de taverna i algun tema tradicional i popular, formen part del repertori d'aquest compacte promocional.
Gravació de la maqueta

El mes de febrer, el grup d’havaneres CABOTATGE, es va tancar als estudis Juglans Music d’Estanyol (Girona) per gravar el primer treball. En el CD promocional podreu escoltar sis temes tradicionals.
Entrevista a Ràdio Blanes


El dia 17 de febrer, Ràdio Blanes va fer una entrevista el grup d’havaneres CABOTATGE.

Durant l’emissió vàrem aprofitar per tocar alguns dels temes del nostre repertori.


Publicar un comentario

GALERIA DE IMATGES

© Cabotatge. Design by Creativa Insitu.